Ontdek de nieuwe standaard in 100% definitieve ontharing met de Apilus xCell Pro!

Ben je op zoek naar een revolutionaire ontharingservaring? Maak kennis met de Apilus xCell Pro, de ultieme oplossing voor permanente ontharing met ongekende voordelen!

  • Unieke 27.12 MHz Radiofrequentie: De Apilus xCell Pro maakt gebruik van de supersnelle 27.12 MHz radiofrequentie, waardoor de energie zich tot 6 keer sneller kan richten op haarfollikels. Dit betekent 100% permanente ontharing voor alle haartypes, inclusief witte haren, in een fractie van de tijd!
  • 35% Krachtiger: Met 35% meer kracht dan andere apparaten, zorgt de Apilus xCell Pro voor snellere coagulatie en een effectievere, comfortabelere behandeling.
  • Ongeëvenaard Comfort: Dankzij de ultrasnelle radiofrequentie en exclusieve techniek, genieten cliënten van een ongekende comfortabele behandeling. De snelheid van de behandeling maakt het vrijwel pijnloos, zelfs voor de meest gevoelige lichaamsdelen.

Met de Apilus xCell Pro is één duizendste van een seconde al genoeg om ongewenste haren te verwijderen! Ontdek waarom de Apilus xCell Pro de voorkeur geniet voor alle lichaamsdelen en alle typen cliënten.

Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei en omarm een nieuwe standaard in ontharing! Boek nu jouw sessie met de Apilus xCell Pro en ervaar het verschil zelf.